Veikkausliigassa tiivis viikko edessä

Kova tahti jatkuu Jalkapallon Veikkausliigassa myös tulevalla viikolla, jonka aikana joukkueet pelaavat kolme peliä. Nyt on pakko alkaa näkymään materiaalin leveys, sillä jalkapallon pelaaminen samoilla pelaajilla kolmen päivän välein ei ole mahdollista. Niillä seuroilla, joilla kierrättäminen ei ole materiaalin kapeuden vuoksi mahdollista, tulee todella vaikeaa.

Tänään sunnuntaina mielenkiintoni kohdistuu Kuopioon. KuPS on loistavan alun jälkeen kontannut kaksi viimeistä peliä, romahdus Seinäjoella sekä vaatimaton esitys Rovaniemellä. Kallavedelle saapuva Inter puolestaan porhaltaa kahden voiton myötätuulessa ja se pohjaa pelinsä edelleen taitavien yksilöiden varaan. Hämmästyttävästi kuitenkin turkulaiset ottivat jälkimmäisen komean voittonsa Kotkasta ilman hyökkäyksen supermiehiä, Vahid Hamboa ja Mika Ojalaa. Guy Gnabouyou ja Solomon Duah pitävät KuPSin pakit kiireisinä tänään, mutta silti Rajamäen jengin pitää saada kausi takaisin lentoon. Kaksi peräkkäistä kotimatsia (Lahti keskiviikkona) antaa siihen mahdollisuuden.

Nousijoista erityisesti Ilveksen viikko näyttää hankalalta. Miehistössä ei juuri mahdollisuuksia lepuutuksiin ja kolmen päivän sisään matkat Ahvenanmaalle ja Seinäjoelle. Viikko päättyy kotimatsiin Lahtea vastaan. Siitä pitäisi edes jotain saada tästäkin viikosta sarjataulukkoon. HIFK ja KTP kohtaavat torstaina Kotkassa, joten ainakin toinen niistä saa tällä viikolla pisteitä! IFK pelaa tänään Jaroa vastaan kotona ja jostain syystä Jaro tällaiset matsit yleensä hoitaa..

Kommentointi on suljettu.

css.php